Best price guarantee
Best price guarantee
EUR
0
Tour Operator: De Rotterdam Tours 2h 30m Travel method:   Other / Non-Travel Region / Starts from: Rotterdam Category: Tours and Activities

Private Tour: Rotterdam Art & Highlights Tour

A professional guide takes you through Rotterdam on this 2.5 hour tour.

Duration

3 hours

Description

  • Depot
  • Street Art
  • Market Hall
  • Rooftop

Discover 'famous' and 'hidden' Art gems in Rotterdam. From the brand new Depot to the old famous Witte de With in search of the rugged graffiti drawings. Along 'The Destroyed City'. In the Markthal, see the 'Horn of Plenty' in the food parlour. And enjoy stunning views of the entire city from a rooftop. This really completes your visit to Rotterdam!

Includes

  • reception & guidance by a warm and knowledgeable private guide
  • 50% discount on the entrance to the Cube House
  • a voucher for a discount at one of the stalls in Markthal
  • large postcard by Rotterdam architecture photographer Ossip van Duivenbode
  • Language

    Dutch, English, German other languages on request

    Best price guarantee
    No hidden costs
    Artikel 6: Annulering / Voortijdige beëindiging

    1. De Rotterdam Tours heeft het recht om een Tour te annuleren, zonder dat Opdrachtgever daarvoor enig recht op schadevergoeding kan doen gelden. Als De Rotterdam Tours een Tour annuleert, heeft Opdrachtgever recht op terugbetaling van de reeds betaalde vergoeding. Voor groepsboekingen geldt aanvullend: volgt na annulering door De Rotterdam Tours een nieuwe overeenkomst, krijgt Opdrachtgever 10% korting op de kosten (met uitzondering van inkoopkosten derden).
    2. In geval van overmacht van De Rotterdam Tours, waaronder mede te verstaan (tijdelijke) onbeschikbaarheid van (delen van) het Gebouw en/of uitval of vertraging van De Rotterdam Tours, is De Rotterdam Tours gerechtigd om een Tour op te schorten of aan te passen, zonder dat dit Opdrachtgever enig recht geeft op schadevergoeding of terugbetaling (van een deel) van de vergoeding.
    3. Indien Opdrachtgever de Overeenkomst voortijdig wil beëindigen, ontslaat dit Opdrachtgever niet van diens betalingsverplichting en Opdrachtgever heeft geen recht op restitutie van een reeds betaalde vergoeding.
    4. Aan iedere Partij komt de bevoegdheid tot ontbinding slechts toe indien de andere Partij toerekenbaar tekortschiet in een wezenlijke verplichting uit hoofde van de Overeenkomst en de andere Partij ter zake van die verplichting in verzuim is.
    5. Iedere Partij heeft het recht de Overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden in geval van faillissement of (voorlopige) surseance van de andere Partij.
    Meeting point

    The guide welcomes you outside the Wilhelminaplein metro station. This is near The New Luxor Theatre

    .

    Prinsendam 614, Rotterdam, 3072 MA, South Holland
    Important information

    • Bring a face mask, mandatory in Rotterdam Discovery and Markthal

    • Please arrive at least 10 minutes before the start so that we can leave on time after registration!
    BOOK NOW